Maatwerk

ROFRA|Home  maakt al 35 jaar lang haar eigen meubelen. Deze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij bij uitstek geschikt zijn om uw ideale meubel te maken.  Aan de hand van uw wensen maken onze ervaren interieuradviseurs een tekening en zorgen ervoor dat uw bank, kast, tafel, stoel of fauteuil geheel naar uw smaak gemaakt wordt. Een andere afmeting, beits, lak, stof of leder? In één van onze filialen zijn we u graag van dienst om u de mogelijkheden uit te leggen.

sofa-3-zitsbank-bermuda

Banken

U wilt een bank op een andere afmeting? Daar zorgt ROFRA|Home voor, de mogelijkheden zijn eindeloos. U wenst de bank in een andere stof/leder en in een andere kleur, kom gauw eens langs om een onze stof en ledercollectie te aanschouwen. De stoffencollectie bestaat uit tientallen stalen waarin ook weer tientallen kleuren te kiezen zijn. Uw wens maken wij werkelijkheid.

eetkamerbank-virginia

Eetkamerbanken

Een eetkamerbank zorgt voor gezelligheid aan de eettafel. Naast de extra zitruimte die gecreëerd wordt haalt u ook een pronkstuk in huis. De eetkamerbank Austrian is geheel naar wens samen te stellen. U bepaald de maat, de kleur van het frame en de stof of leder die wij er op stofferen.

Een eetkamer bank op een kleinere maat? Dan hebben wij de eetkamerbank Salida. Stof of leder, een andere maat? Ook hierbij bepaald u de vele mogelijkheden.

cabinet-derby-2-drs--cottage-cremeKasten

Als onze standaard maten van onze collectie kasten niet geheel naar wens zijn, kunt u altijd kiezen voor maatwerk. U wilt de kast lager? Minder diep? Of juist hoger en breder? Bij een groot deel van onze kasten bepaalt u dat! De kast Grand Salem is er één die u breder, hoger, lager of juist minder diep kan krijgen.

salontafel-terni-block

Tafels

Ook voor de meeste tafels geldt: een andere maat? Geen probleem. De tafel in een andere beits of materiaalsoort? Ook dit kan ROFRA|Home realiseren. De Mesa tafel is een prachtig kwalitatief hoogstaand product, deze eiken tafel kan op andere maten, beitsen en u kunt zelfs kiezen uit een aantal verschillende soorten poten.

rofra-home-eetkamerstoel-bellisimo-eco-leder

Stoelen/fauteuils

Onze unieke collectie stoelen en fauteuils zijn ook naar wens samen te stellen. Ook bij de stoelen en fauteuils kunnen we de maat voor u aanpassen.

Het grootste gedeelte van onze collectie is dus geheel op maat leverbaar, bespreek de vele mogelijkheden met uw verkoopadviseur in één van onze filialen.

Plaats een reactie